Vacatures hoveniers

Op zoek naar een baan als hovenier bij een hoveniersbedrijf? Bij Proflex Personeel vindt je altijd een vacature als hovenier die bij je past. Wij zijn de specialist voor banen in de hoveniersbranche. Heb jij “groene” vingers en wil je graag aan de slag bij een hoveniersbedrijf? Proflex Personeel zoekt doorlopend hoveniers.

Onze opdrachtgevers zijn regionale- en landelijke hoveniersbedrijven actief in de aanleg, onderhoud en beheer van de groenvoorzieningen voor overheidsinstellingen zoals, gemeenten, provincies, Rijkswaterstaat, waterschappen en defensie. Maar ook voor woningbouwverenigingen, zorginstellingen en bedrijven.

Heb jij ervaring in de aanleg, onderhoud en beheer van groenvoorzieningen? Wil je direct aan de slag als hovenier? Bij Proflex Personeel hebben wij altijd een passende vacature voor functies in de hoveniersbranche:

Allround hovenier Hovenier A Voorman hovenier
Assistent hovenier Leerling hovenier
Hovenier Voorman A hovenier

Hebben we momenteel geen vacature bij een hoveniersbedrijf? Of staat er op dit moment geen vacature voor je bij? Kijk dan welke vacatures we op dit moment wel hebben in het overzicht van alle vacatures. Of schrijf je in via onderstaand inschrijfformulier. Onze medewerkers zoeken dan graag samen met jou naar een passende functie bij een hoveniersbedrijf bij jouw in de buurt!

Online inschrijven

Mijn gegevens:

Mijn contactgegevens:

Mijn CV en overige bestanden

Sleep je bestanden hierheen, of klik hier om ze te selecteren Choose File
Maximale uploadgrootte: 5MB
Voeg je meest recente CV toe
Sleep je bestanden hierheen, of klik hier om ze te selecteren Choose File
Maximale uploadgrootte: 15MB
Voeg eventueel overige bestanden toe

Afspraak inplannen (optioneel)

Print Friendly