Ben je zelfstandige en opzoek naar leuke projecten?

Ben je ZZP’er en ben je beschikbaar voor kort- of langdurige projecten in de in de groenvoorziening, bouwnijverheid, techniek of grond-, weg- en waterbouw? Maak dan een account aan via onderstaand formulier en wij brengen je in contact met onze opdrachtgevers.

Wij hebben ons gespecialiseerd als intermediair in de groenvoorziening, bouwnijverheid, techniek, grond-, weg- en waterbouw. Wij zijn er voor ZZP’ers. Jouw ambities staan bij ons voorop en ons netwerk is jouw netwerk. We stellen je graag voor aan de werkgever die precies bij jou past.

Wij hebben volop vacatures bij verschillende opdrachtgevers in heel Nederland. Daardoor zijn we continu opzoek naar gemotiveerde ZZP’ers met een passie voor de groenvoorziening, bouwnijverheid, techniek, grond-, weg- en waterbouw. Ben je al langere tijd werkzaam in één van deze sectoren en ben je klaar voor een beter aanbod? Dan is Proflex Personeel op zoek naar jou! Maak een account aan of bel voor een kennismakingsgesprek bij jou in de buurt.

We vragen je onderstaand formulier zo compleet mogelijk in te vullen. Hoe meer onze opdrachtgevers van je weten, hoe sneller ze je vinden voor een passend project in de groenvoorziening, bouwnijverheid, techniek, grond- weg- en waterbouw.

Print Friendly