Vind een vacature in Alkmaar.

Alkmaar is een stad in de provincie Noord Holland, en de hoofdplaats van de gemeente Alkmaar. De gemeente Alkmaar bestaat uit De Rijp, Driehuizen, Graft, Grootschermer, Markenbinnen, Noordeinde, Oterleek, Schermenhorn, Starnmeer, Stompetoren, West- en Oost-Graftdijk, Zuidschermer.

Alkmaar heeft een historisch centrum met 399 rijksmonumenten en 700 gemeentelijke monumenten. De stad Alkmaar staat bekend als “de kaasstad”. Van begin april tot september wordt nog steeds wekelijks een traditionele kaasmarkt gehouden. Een inwoner van Alkmaar heet een Alkmaarder, maar wordt in de volkstaal ook wel kaaskop genoemd.

Alkmaar ligt in de samenwerkingsregio Kennemerland en deels in West-Friesland. Het verstedelijkte gebied om Alkmaar neemt in de regio een belangrijke plaats in. Het is min of meer vastgegroeid aan plaatsen als Heerhugowaard, Noord-Scharwoude, Zuid-Scharwoude, Broek op Langedijk, Sint Pancras, Oudkarspel, Obdam, Hensbroek, Bergen, Heiloo, Limmen, Castricum en Uitgeest.

Alkmaar biedt volop werkgelegenheid, zoek online naar vacatures banen en werk in Alkmaar:

compleet vacature aanbod groenvoorziening regio Alkmaar >
compleet vacature aanbod infra en grond-, weg- & waterbouw regio Alkmaar >
compleet vacature aanbod bouwnijverheid regio Alkmaar >
compleet vacature aanbod elektrotechniek regio Alkmaar >
compleet vacature aanbod installatietechniek regio Alkmaar >
compleet vacature aanbod metaaltechniek regio Alkmaar >

Proflex Personeel heeft het meest complete vacature aanbod online. Wil jij werken in de dynamische omgeving van Alkmaar? Ben je op zoek naar een baan met een vast- of deeltijd dienstverband? Woon je in, of in de buurt van, Alkmaar? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bekijk dan de vacatures die Proflex Personeel heeft in regio Alkmaar en solliciteer direct online.

Heb je behoefte aan persoonlijk contact? Neem dan contact met ons op of stuur een mail naar solliciteren@proflexpersoneel.nl. Wil je langskomen bij ons inschrijflocatie in Amsterdam maak dan een afspraak met onze collega’s.

Print Friendly